Onze Diensten

Grote & Kleine onderhoudsbeurt
De vuistregel die u kunt aanhouden is als volgt, een kleine beurt na een jaar of na 15.000 kilometer en een grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer. Na de onderhoudsbeurt ontvangt u een checklist waarop staat aangegeven wat de conditie van uw auto is en welke onderdelen (bijna) aan vervanging toe zijn.

Banden service
Wij zijn ook gespecialiseerd in banden en service werkzaamheden zoals montage en reparatie van banden, uitlijnen en balanceren. U heeft de keuze uit een breed assortiment kwaliteitsmerk banden. Bij ons vindt u altijd de juiste band die past bij uw budget. Wij leveren topkwaliteit banden tegen de scherpste prijs.

Rem controle
De veiligheid van uw remsysteem is onze zaak! Echt zeker van uw remmen bent u pas als uw remmen regelmatig worden gecontroleerd. Dat is niet alleen beter voor uw veiligheid, maar het kan ook veel geld besparen, te lang doorrijden met versleten remblokken kan extreme remslijtage veroorzaken, zodat deze vervangen moeten worden. Dat is een onnodige extra kostenpost die u eenvoudig kunt vermijden.

Accu’s service
Om te voorkomen dat u met pech stil komt te staan, raden wij u aan om uw accu elke 4 jaar te vervangen. Daarnaast is het raadzaam om elk jaar een accutest te doen, zodat u precies weet wat de conditie en startcapaciteit van uw accu is.

Schokdemper controle
Versleten schokdempers kunnen de verkeersveiligheid van u en andere weggebruikers in gevaar brengen. Het rijden met slechte schokdempers beinvloedt uw rijgedrag, rijcomfort en wegligging. Wij adviseren u de conditie van uw schokdempers regelmatig door ons of een andere professional te laten controleren.

Een beter milieu
Iedereen in Nederland heeft recht op een gezonde leefomgeving. Milieuwetten en de controle erop zijn daarom heel belangrijk. Onze medewerkers hebben kennis van deze wetten en houden zich er strikt aan. Onze garages zijn zo ingericht dat er geen kans is op milieuvervuiling. ASG is milieuvriendelijk en daar zijn we zeer trots op. U kunt uw auto dus milieuverantwoord laten onderhouden.