merken-audimerken-bmwmerken-citroenmerken-fordmerken-mazdamerken-mercedesmerken-minimerken-opelmerken-peugeotmerken-renaultmerken-seatmerken-volkswagen

De fundamenten van Auto Service Group zijn gelegd in de vriendschap en samenwerking van twee vrienden. De voormalige collega’s deelden vroeger een werkruimte bij Motor Meyer (dealer van Mercedes en Chrysler) op Overtoom in Amsterdam.

Wegenwacht Wijsheid en Auto-passie Gecombineerd

Een van deze bevlogen heren is een ex-Wegenwachter, met jarenlange ervaring als ANWB Wegenwacht. Zijn metgezel deelt zijn passie voor auto’s en heeft zijn eigen unieke auto-expertise. Samen en individueel beschikken ze over een schat aan zeldzame autokennis. Hun liefde voor auto’s en het plezier in sleutelen maakt hen een duo van uitzonderlijke waarde.

Vakmanschap met een gouden randje

Met al die gedeelde passie en ervaring blijven ze het autovak omarmen, zelfs na zoveel jaren in de industrie. Het oplossen van autostoringen blijft een ware uitdaging die ze met enthousiasme aangaan. Naast hun eigen sleutelwerk, sturen ze nu een team van professionele monteurs en werkplaatsmanagers aan in vier Autoservice Group Garages.

Samen voor topkwaliteit: Auto’s en Service

Elke Autoservice Group Garage is een oase van autokennis en expertise. De professionele monteurs en werkplaatsmanagers binnen elke garage zijn doorgewinterd en vaardig. Uitgerust met state-of-the-art snap-on diagnoseapparatuur, onderzoeken en verhelpen ze elke storing met precisie en efficiëntie. Wanneer een auto één van onze onze garages verlaat, is deze in absolute topstaat – dat is onze belofte aan elke klant.

De weg naar een glanzende toekomst

Met deze twee gepassioneerde heren aan het roer, is Auto Service Group niet alleen een naam, maar een belofte van kwaliteit, vakmanschap en vooral liefde voor auto’s. Samen stippelen ze de weg uit naar een glanzende toekomst voor elke auto die hun garages binnenrolt.