merken-audimerken-bmwmerken-citroenmerken-fordmerken-mazdamerken-mercedesmerken-minimerken-opelmerken-peugeotmerken-renaultmerken-seatmerken-volkswagen

Kleine en Grote beurten bij Autoservice Group voor optimaal onderhoud

Is het weer tijd voor een grondige onderhoudsbeurt voor uw auto? Bij Autoservice Group starten we met een zorgvuldige inspectie om te bepalen of een kleine of grote beurt noodzakelijk is. Volgens een handige regel wordt in het ene jaar een kleine beurt uitgevoerd en het daaropvolgende jaar een grote beurt. Zo blijft uw auto altijd up-to-date met schone filters, nieuwe bougies (voor benzineauto’s) en bijgevulde vloeistoffen. Tevens worden essentiële controles uitgevoerd, zoals remmen, onderstel, snaren, riemen en meer.

Een servicebeurt: alle belangrijke punten onder de loep

Na een servicebeurt ontvangt u een gedetailleerd formulier met alle gecontroleerde punten. Dit omvat niet alleen het verversen van olie en filters, maar ook een algehele inspectie van cruciale onderdelen van uw voertuig. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw auto optimaal presteert en u met een gerust hart de weg op kunt. Maak nu een afspraak voor een kleine of grote beurt en houdt uw auto in topconditie.

Liever een afspraak maken? Neem contact op met één van onze locaties:

Osdorp
Auto Service Osdorp
Louis Schottingstraat 2
1068 KB Amsterdam
(020) 667 17 82
Meer info
Badhoevedorp
Auto Service Badhoevedorp
Sloterweg 12A
1171 CR Amsterdam
(020) 659 48 23
Meer info
Diemen
Auto Service Diemen
Jan Bertsstraat 2
1111 AR Diemen
(020) 695 26 06
Meer info
Schinkel
Auto Service Schinkel
Comeniusstraat 553
1065 CA Amsterdam
(020) 615 55 58
Meer info