merken-audimerken-bmwmerken-citroenmerken-fordmerken-mazdamerken-mercedesmerken-minimerken-opelmerken-peugeotmerken-renaultmerken-seatmerken-volkswagen

Bij Autoservice Group geloven we in zorgeloos vakantieplezier. Daarom bieden we een Winter- en Zomervakantie Check aan. Onze ervaren monteurs staan klaar om te zorgen dat jouw auto vakantieklaar is en veilig genoeg om de weg op te gaan.

Een grondige blik voor jouw veiligheid

Bij deze vakantie check inspecteren we uw auto grondig. Van de banden tot de filters, remmen tot vloeistoffen – niets ontsnapt aan onze aandacht. We plaatsen uw auto zelfs op onze brug om het onderstel en andere belangrijke delen nauwkeurig te bekijken. Onze missie is om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart op avontuur kunt gaan.

Deskundig advies voor een onbezorgde vakantie

Na deze grondige inspectie ontvangt u deskundig advies van onze monteurs. Mochten er aanpassingen of reparaties nodig zijn voor een veilige vakantie, laten we u dat direct weten. We streven ernaar om u de best mogelijke start van de vakantie te geven – zonder zorgen over de staat van uw auto.

Kom langs voor de vakantie check

Waar wacht u nog op? Kom langs voor de Winter- of Zomervakantie Check en verzeker u zelf van een zorgeloze reis. Je vakantie begint hier, bij Autoservice Group!