merken-audimerken-bmwmerken-citroenmerken-fordmerken-mazdamerken-mercedesmerken-minimerken-opelmerken-peugeotmerken-renaultmerken-seatmerken-volkswagen

Naadloze Bandenwissels bij Autoservice Group

Bij Autoservice Group staan we paraat voor het vakkundig wisselen en balanceren van uw zomer- en winterbanden. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw voertuig klaar is voor elk seizoen, met de juiste banden op het juiste moment. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw banden veilig op te slaan, inclusief 2-jaarlijkse wisselingen. Zo kunt u eenvoudig overschakelen naar de benodigde banden op het geschikte moment. Informeer bij de betreffende Autoservice Garage voor meer informatie over deze service.

Een servicebeurt: alle belangrijke punten onder de loep

Na een servicebeurt ontvangt u een gedetailleerd formulier met alle gecontroleerde punten. Dit omvat niet alleen het verversen van olie en filters, maar ook een algehele inspectie van cruciale onderdelen van uw voertuig. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw auto optimaal presteert en u met een gerust hart de weg op kunt. Maak nu een afspraak voor een kleine of grote beurt en houdt uw auto in topconditie.

Liever een afspraak maken? Neem contact op met één van onze locaties:

Osdorp
Auto Service Osdorp
Louis Schottingstraat 2
1068 KB Amsterdam
(020) 667 17 82
Meer info
Badhoevedorp
Auto Service Badhoevedorp
Sloterweg 12A
1171 CR Amsterdam
(020) 659 48 23
Meer info
Diemen
Auto Service Diemen
Jan Bertsstraat 2
1111 AR Diemen
(020) 695 26 06
Meer info
Schinkel
Auto Service Schinkel
Comeniusstraat 553
1065 CA Amsterdam
(020) 615 55 58
Meer info