merken-audimerken-bmwmerken-citroenmerken-fordmerken-mazdamerken-mercedesmerken-minimerken-opelmerken-peugeotmerken-renaultmerken-seatmerken-volkswagen

Bij Auto Service Diemen houden onze goed opgeleide monteurs, onder begeleiding van eerste monteurs en APK keurmeesters, uw auto in topconditie en helpen u weer veilig op weg. Voor zowel privé als zakelijke rijders! Wij werken zeer snel en vakkundig. Uiteraard werkt onze garage altijd met originele onderdelen van topkwaliteit. Wij bieden uitstekende dealer kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Auto Service Diemen

Midden in het hart van een woonwijk vindt u Autoservice Diemen, een beetje verstopt, maar klaar om uw auto service te verlenen. Hoewel we geen grote garage zijn, hebben we wel ruimte voor al uw autoproblemen. Wij hechten veel waarde aan goede en stevige band met onze klanten.

Autoservice Diemen heeft de perfecte locatie, strategisch gelegen tussen Oost en het levendige Centrum van de stad. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, wij zijn goed te bereiken!

Vliegensvlugge reparaties en topservice

Snelheid is onze troef. We willen graag een pitstop voor uw auto zijn. Bij Autoservice Diemen draait alles om topservice en het razendsnel oplossen van auto-ongemakken. We herstellen uw auto in een mum van tijd, zodat u snel weer veilig en tevreden de weg op kunt.

Uw auto verdient de beste zorg

Zoekt u een garage die uw auto net zo belangrijk vindt als u? Dan bent u bij Autoservice Diemen aan het juiste adres.