Over ASG

De twee eigenaren van Auto Service Group zijn geruime tijd vrienden en hebben samen gewerkt bij Motor Meyer op de Overtoom in Amsterdam (dealer van Mercedes en Crysler). Samen hebben ze de 1ste monteurs en APK opleiding afgerond. Nadat ze bij verschillende dealers werkzaam zijn geweest hebben ze geruime tijd bij de ANWB gewerkt als wegenwacht.

Uiteindelijk wilden ze meer met al deze kennis en ervaring en zijn ze in 2004 het klantvriendelijke en servicegerichte garagebedrijf Auto Service Osdorp begonnen. Scherope tarieven, goede service en de ‘APK keuring terwijl u wacht’ heeft het bedrijf in een kortte periode snel naam gemaakt. Het bedrijf liep zo goed dat ze besloten in 2010 uit te breiden naar Badhoevedorp. Auto Service Badhoevedorp heeft een mooie en ruime werkplek waardoor er nog servicegerichter en sneller gewerkt kon worden. En ook hier wisten ze snel een goed lopende garage neer te zetten.

Dit resulteerde in een derde filiaal, Auto Service Diemen. Met drie locaties, en het oog op meer in de toekomst, hangen de garages nu onder één noemer de Auto Service Group.